Om denne blog

Her på bloggen postes lidt af hvert. Intet er for stort og intet er for småt til at blive bragt i disse elektroniske spalter.

Foto er som mange ved en af mine store passioner. Derfor kan du forvente en del om dette emne her på bloggen. Der rør sig meget i fotoverdenen og jeg følger godt med, du kan måske være heldig at finde noget information, der er ligefrem er interessant.

Trylleri har jeg haft som interesse og bierhverv i mange år. Måske finder du noget spændende omkring trylleri, magi samt fup og fiduser.

Rejser er jo spændende og jeg har da rejst en del i den store verden. Måske kan du være heldig at finde nogle rejsebeskrivelser eller rejsetips her i bloggen.

Jeg holder meget af at diskutere holdninger og fortælle anekdotercitaterting, der pisser mig af, folk der opfører sig torske dumt – lur mig om der ikke ryger en finke eller to af skærmen på et tidspunkt.

Sidst med ikke mindst – humor – humor er en så vigtig del af mit liv, at jeg sidestiller den med mad og drikke – uden humor kan man ikke opretholde et tåleligt liv. Bliver humor forbudt i Danmark vil jeg enten tage mig af dage eller også flytte til Sverige – jeg har ikke helt bestemt mig endnu.

Her til sidst vil jeg blot sige tak fordi du kigger ind :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.