Jeg hader min livret …

I går var vi en smut forbi Maja, Luna og Kenneth for at rode lidt med deres PC-ere, der driller lidt.  Vi skulle også have lidt at spise – og stor var min glæde, da mit skarpe syn og min formidable lugtesans kunne spotte stegt flæsk i køkkenet.

Jeg måtte straks snuppe et stykke for at tjekke om kvaliteten var i top – og så var det lige, at der kom en underlig “knæk lyd”.

Få sekunder efter stod jeg med en halv tand i hånden – juuubiii det er skønt at skulle en smut til tandlægen.

Jeg har en tandlæge, der vist nok ligger i den dyre ende – og som mener, at han er rigtig sjov. For en del år siden var jeg oppe hos ham og efter han havde kigget hele mulen igennem så sagde han – “så er vi færdige for i dag – det bliver to kroner” – hvorefter jeg straks udtrykte min tilfredshed og sagde, at det var fint og nok var til at overkomme – hertil svarede han -” joooo, men nu er det sådan, at du skal regne med, at hver af de kroner vil koste kr. 5.000,-“ – se det synes jeg er  en rigtig dårlig tandlæge-humor 🙂

Denne gang tror jeg, at jeg vælger en anden tandlæge – jeg har på nettet og på busserne set reklame for en tandlæge i Greve, der har nogle særdeles rimelige priser (www.grevetand.dk). Hvis han er god kan jeg godt leve med, at han ikke skal have så meget for arbejdet, som andre skal og at han måske ikke kommer med upassende vittgheder.

Stegt flæsk skabte dette mesterværk
Stegt flæsk skabte dette mesterværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.